Uncategorized

Varmista että sinulla on nenäliinoja vierelläsi

Hyväntekevyyden antaminen ei ole koskaan helppoa etenkään viimeisten kallisarvoisten hetkien aikana, kun yrität kertoa ihmisille – ja eläimistä -, että välität vain siitä, kuinka paljon he ovat sinulle tarkoitetut.

Valitettavasti tämä oli katkeroitunut skenaario, jonka Peter Robson oli Elswickistä, Newcastleista, U. K. Robsonista, joka kärsi keuhkofibroosista ja toivoi kodin mukavuuksia. BBC.com raportoi, että 70-vuotiaana lopullisesti sairaana isoisä vain halusi toivoa Ninewells Hospitalin henkilökunnalle Dundeen, Skotlannissa, sallia hänen koiransa, Shepin raja-collie, vierailemaan viime torstaina.

“Hän oli hurmaava isälapsi 35 lapselle ja viisi omaa lapsiaan”, Robsonin tyttärentytär Ashley Stevens kertoo PEOPLElle. “Hän ja Shep olivat parhaita ystäviä. Isoisäni sai hänet kumppaniksi sen jälkeen, kun maineeni kuoli yhdeksän vuotta sitten. Vuodesta myöhemmin saimme Shepan antamaan hänelle yhtiölle. ”

Robsonin perhe kertoo BBC: lle, että sairaalan henkilökunta teki “kuolevan miehen erittäin onnelliseksi” hyväksymällä lemmikkien vierailijan tiloissa. Eläimille myönnetään vain “poikkeuksellisissa olosuhteissa” infektioiden torjuntasäännösten vuoksi pääsy sairaalaan, ja hänen perheensä luopuivat toivosta, että tämä toivomus myönnettäisiin. Nyt he sanovat olevansa “ikuisesti kiitollisia” sairaalahenkilökunnan herkkyyteen ja sydämelliseen mahdollisuuteen, jota he ovat antaneet hänelle.
Stevens lähti Facebookiin ilmaisemaan perheensä kiitollisuutta NHS: n henkilökunnalle.

“Täysin hämmästynyt ja kosketettu NHS Ninewellsin sairaalasta”, kirjoitti Stevens 29. maaliskuuta. “Suurmestarin viimeinen ja viimeinen toive oli nähdä koiraa vielä kerran. Silti shokissa, että toivomus myönnettiin ja he menivät tämän päivän yläpuolelle ja tekivät kuolevan miehen erittäin onnelliseksi. Ward 3: n Cheryl Whyte -hoidonhoitaja olet ehdoton enkeli ja olemme kaikki ikuisesti kiitollisia. ”

Stevens jatkoi sanomalla: “Et tiedä, mikä tämä tarkoitti meidän isovanhempamme. Annan näiden hetkien puhua, kiitos NHS. Kerro, että kaikkien on tiedettävä, mitä sairaanhoitajia ja henkilökuntaa heillä on sairaalassa. ”
Sairaala vastasi ystävällisesti Facebookissa:

“Olemme ylpeitä Ashleylestä ja muusta perheestämme isoisänsä menetyksestä, toivomme, että tämä vierailu on tuonut mukanasi mukavasti tähän vaikeaan aikaan … Olemme niin ylpeitä Ward 3: n fantastisesta henkilökunnastamme ja infektioiden torjunnasta Ninewellsissa, jotta tämä tapahtuisi. Kiitos, kun otit aikaa jakaa tämä, tiedän, että Cheryl ja joukkue todella arvostavat sitä. ”

Stevens kertoo HENKILÖILLE, että hänen isoisänsä “oli aina poissa koirastaan ​​… se kaikki hän rakasti.” Ja näyttää siltä, ​​että Shep tunsi samalla tavalla isänsä.
“Hänet vietiin koiran hoitajille, ja täti lähti isäni kaduilta”, Stevens kirjoitti viestin PEOPLE: lle. “Hän haukotti niin paljon, koska hän ei muuttunut kadulleen ottaakseen hänet kotiin.”

Onneksi Shep nyt hoitaa Stevensin isoisän pojan nimeltä Peter, hän sanoo.

Kaikista viime viikon kyyneleistä huolimatta Stevensillä on vain onnellisia muistoja rakastetusta isoisänsä. “Hän aina nauroi ja leikkii, hänellä oli aina hymy kasvoillaan”, Stevens kertoo HENKILÖILLE. “Ja aina loppuun, niin hän pysyi.”

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *