Uncategorized

Se ei ole se minkä luulet sen olevan!

Pikkukaupunki Zephyrhills, Florida, on kouristeltu spekulaatiolla, että onnekas 26-vuotias nainen on voittanut Powerball lippu arvo 590,5 miljoonaa dollaria.

Valtiolain mukaan mysteerin voittajan nimi julkistetaan välittömästi sen jälkeen, kun se lyö 175 miljoonan euron voiton ostoslistalle Publixin supermarketissa 13 337 ihmisen parissa päivää ennen lauantain mega-vedonlyöntiä.

Hänen elämänsä muuttui ikuisesti, voittaja on tällä hetkellä päättänyt ottaa ruuhkamaksun tai kertakorvauksen, jonka arvo on 370.896.780.54 dollaria eli 278 miljoonaa dollaria sen jälkeen, kun liittovaltion hallitus ottaa osuutensa.

Jos se on vahvistettu olevan ainoa voittaja, se on Yhdysvaltain historian suurin henkilökohtainen jackpot, jos se ei ole syndikaatin osa.

Kun raivostunut muutaman päivän osti $ 2 liput koko kansakunnan, voittaa numerot 10-13-14-22-52 ja Powerball 11 oli piirretty lauantai-iltana.

“Kuka ikinä on, olen iloinen, jos tunnemme heidät tai jotain sellaista”, sanoo Brian Miller ABC News Radio -selaimen mukaan.Specululation in Zephyrhills on saavuttanut kovaa spekulointitasoa, kun asukkaat valmistautuvat selvittämään kuka heidän joukossaan on tullut kansojen uusin monen miljoonan.

“En voi uskoa sitä. Se on järkyttävää, “sanoi Sara Jeltis ABC News Radio. “Koko maasta, tämä Publix pienissä Zephyrhillissä olisi voittaja.”

Se on summa liian korkea monien mielestä. Vertaa sitä Zephyrhillen kaupungin talousarvioon: tämän vuoden luku on vain yli 49 miljoonaa dollaria. Voittanut Powerball-jättipotti on 12 kertaa suurempi.

Ei-nimetty voittaja uskotaan tulevan eilen ja nyt on 60 päivää päättää, haluaako hän ottaa uskomattoman tuhlauksen yhdellä kertaa vai 30 vuosittain noin 13 miljoonaa puntaa.

Ja Floridalla ei ole valtion tuloveroa, joten jos voittaja asuu siellä – ja ei ollut vain kaupunkia Zephyrhillsin suosituilla pohjasiirtymillä – hän säästää miljoonia.

Publixin tiedottaja Maria Brous sanoi, että paljon huhuja siitä, kuka voitti, mutta kauppa ei tiedä. “Olemme innoissamme voittajalle tai voittajille”, hän sanoi.

Zephyrhillsin Gary Cooper kertoi ABC Newsille, että hän “kuuli”, että 26-vuotiaalla naisella oli voittolippu.

Onnekas lippu ostettiin joskus lauantaina tai aiemmin Publixin supermarketissa Zephyrhillessä, joka on noin 13 000 ihmistä, joka tunnetaan parhaiten valtiosta tunnetulla brändillä.

Kaupunki oli myös kuuluisa radiologi Carl Tanzler, joka kehitti morbid pakkomielle nuori Kuuban amerikkalainen tuberkuloosi potilas, Elena Milagro de Hoyos.

Vuonna 1933 kaksi vuotta hänen kuolemansa jälkeen Tanzler poisti tytön ruumiselta haudaltaan ja asui viiden vuoden ajan vahalla kuorellulla ruumilla kodissaan, kunnes Hoyon sukulaiset löysivät sen vuonna 1940.

Joan Albertson ajoi Publixille varhain sunnuntaiaamuna kamerallaan kädessä, jos voittaja nousi. Hän sanoi ostan lippua kadun toisella myymälällä, ja ajatus voittaa paljon rahaa oli vielä jotain shokki.

“Voi, on niin paljon hyötyä, että voisit tehdä tämän rahamäärän.” sanoi Albertson.

“En edes tiedä mistä aloittaa.”

Zephyrhills on pieni kaupunki Pascon piirikunnassa, noin 30 mailia koilliseen Tampan keskustaan.

Kun maaseudun maanviljelyskaupunki on nykyään tunnettu luntapelto-aktiviteetille ja suurille retkeilymatkailupuistoille ja alueelle ympäröiville luonnonlähteistä pullotetusta vedestä.

Kun uutiset kulkivat läpi kaupungin, että Zephyrhillsin televisiomiehistöjen puolelta miljardin dollarin voiton voittaja laskeutui.

“Emme odota kenenkään tulevan välittömästi”, sanoi Florida Bounty-apulaispääsihteeri David Bishop.

“Voittaja ei edes tiedä, että heillä on vielä voittoliput. Ja jos he ovat älykkäitä, he tulevat näkemään asianajajan ja keskustelemaan ensin kirjanpitäjän kanssa. ”

Ja nyt yksi onnekas arpajaislupa.

Arviot olivat aikaisemmin antaneet jättipotin noin 600 miljoonaan dollariin. Mutta Powerballin online-sivusto sanoi sunnuntaina, että jackpot oli saavuttanut arviolta 590,5 miljoonaa dollaria.

Ja nyt Zephyrhillsissä huhuvalmistaja menee yliajoon, kun kaupunkilaiset arvostavat, että voittaja on yksi kaupungin monista eläkeläisistä tai taivaan sukellusta harrastavalle – josta on monia lähialueilla.

Powerball-jackpotin ennätys oli 587,5 miljoonaa dollaria 28.11.2012, ja se jakautui kahden voittavan lippuun.

Hefty lipunmyynti: Palkinto kasvoi nopeasti, koska tarjolla oli valtava jackpot

ExpandClose
Yhteensä arpajaiset olivat 7,598,547 voittanutta lippua, ja palkinnot alkavat 4 $: sta ja nousevat jopa miljoonaan dollariin ennen kuin saavutat valtavan jättipotin.

Jos kukaan ei olisi voittanut palkintoa kahden kuukauden jälkikäteen, se olisi kääntynyt jälleen yli $ 1 miljardiksi.

Terry Rich, Iowan arpajaisvirkailija, sanoi, että Floridan arpajaisten virkamiehistä ilmoitettiin myöhemmin voittolipun yksityiskohdista.

Aiemmat voittajat: kahdeksan työtovereiden ryhmä juhlistaa 319 dollaria Mega Millions -pelimerkkinsä 31. maaliskuuta 2011

Lauantain jackpotin voittajan mahdollisuudet parantuivat, kun lähes kaikki mahdolliset numerokombinaatiot ostettiin.

Ennen vetämistä lupaus suurimman piirroksen pelin historiassa oli linjat ihmisistä, jotka yrittävät ostaa viime hetken lippuja kaikissa 43 valtiossa sekä Washington DC: ssä ja Yhdysvaltain Neitsytsaarilla. Los Angelesin Chinatownin mini-markkinoilla lauantaina työntekijöiden oli luotava kaksi riviä – yksi Powerball-asiakkaille ja toinen kaikille.

“Meillä on ollut kahta voittajaa yli 10 miljoonaa dollaria täällä vuosien varrella, joten naapurimaiden mielestä tämä on onnekas kauppa”, Gordon Chan sanoi kun hän täydentää pino arpajaili liput laskuriin.

Kauppaan Columbia, Etelä-Carolina, myymälä työntekijät olivat niin kiireisiä myymällä lippuja, että heillä ei ollut aikaa päivittää merkkiä nykyisen jättipotti figuuri.

Jackpot oli toiseksi suurin maailmassa – aivan 656 miljoonan dollarin suuruisen Mega Millions -palkinnon takana maaliskuussa 2012.

Vaikka mahdollisuus voittaa monien, jotkut olivat huolissaan siitä, miten he käsittelisivät tällaisen merkittävän voiton.

Dallasin Charles Hill, sanoi: “Minä juoksin ja kätkenyt. En halua, että mikään minun kumpuilijani ei löydä minua. ”

Newstandissa Manhattanin Penn Stationissa Seema Sharma ryntäsi jalkansa myymällä lippuja, mutta hänellä oli vielä aikaa ostaa lippuja 80 dollaria itselleen.

“Työskentelen kovasti – liian kovaa – ja haluan saada rahaa, jotta voin vihdoin rentoutua”, hän sanoi.

Pelimarkkinoilla erikoistunut Massachusettsin ja Dartmouthin yliopiston yleinen poliitikko professori Clyde Barrow sanoi, että lippujen ostoyrityksen taustalla oleva tekijä oli jättipotin koko ja helppo investointi.

“Vaikka kertoimet ovat hyvin alhaiset, investointi on hyvin pieni”, hän sanoi. “$ 2 saa sinulle mahdollisuuden.”

Tallennetun ennätyksen mukaan Powerballin pääpalkinto nollautuu 40 miljoonalla eurolla seuraavalle vedolle.

Susan Bradley, joka on sertifioitu rahoitussuunnittelija ja Palm Beach Gardens -pohjaisen Sudden Money Institute -yrityksen perustaja, valmentaa ihmisiä, jotka yhtäkkiä joutuvat suuria summia hoitaakseen talouttaan.

Puhuessaan Palm Beach Postille hän sanoi, että henkilö on täysin hukkua heidän uudesta löytyneisyydestään.

“Se on kuin sinut heti työnnetään tähän uuteen maailmaan ja se ei koskaan mene takaisin. Tämä henkilö ei koskaan ole sama “, sanoi Bradley.

Betsey Vega West Palm Beachin mukaan palkinto on “liian paljon rahaa yhdelle henkilölle”.

“Heidän pitäisi jakaa se”, sanoi Vega.

“He ovat onnekkaita. Lopettaisin työskentelyn ja teen paljon lahjoituksia syöpään ja HIV-tutkimukseen. ”

Bradley on varma, että Florida-arpajaiset antavat 26-vuotiaalle naiselle neuvoja, joita hän tarvitsee käsitellä heidän hämmästyttävää uutta vaurauttaan.

“Yksi ensimmäisistä asioista on lopettaa vastaaminen puhelimeen”, hän sanoi.

“Hanki kännykkä uudella numerolla ja anna se vain sisäpiirisi ihmisille ja pidä pieni ympyrä.”

Bradley on sanonut, että voittajan on löydettävä taloudellinen neuvonantaja nopeasti ja sitten rentouduttava ja muotoiltava suunnitelma.

Florida on rakennettu maineeksi onneksi arpajaisvaltio Amerikassa.

Valtion arpajaisten päällikkö Cindy O’Connell sanoi: “Meillä on ollut enemmän voittajia kuin mikään muu valtio, joka osallistuu Powerballiin. Tämä olisi kuudes Floridan Powerball-voittaja ja juuri nyt se on ainoa voittaja suurin Powerball-jättipotista. Olemme iloisia, että meillä on ainoa voittaja. “

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *