Uncategorized

Olisitko odottanut sitä?

Tänään Good Morning Amerikassa: Robin Williamsin leskestä Susan Williams puhuu ensimmäistä kertaa hänen ennenaikaisen kulunsa jälkeen: “Kukaan ei olisi voinut tehdä mitään muuta Robinille … kaikki tekivät parhaansa mitä he voisivat.”

Lähettäjä Good Morning America tiistaina 3. marraskuuta 2015
Vaikka fanit ympäri maailmaa uskoivat, että Robin Williams teki itsemurhan masennuksen takia, Susan Schneider paljastaa nyt miehensä tosi tappaja.

Hänen kumppaninsa seitsemän vuoden ajan Amerikan rakastetun koomikon leskellä on ennätykselliset tiedot Williamin yksityisistä lääketieteellisistä taisteluista, joista hän kertoo ensimmäistä kertaa hänen kuolemanjälkeisen diagnoosinsa Lewy Body Dementian kanssa.

“Se tapahtui hänen aivojensa sisällä – kemiallinen sodankäynti, jota kukaan ei tiennyt – Williamin kolmas vaimo kertoi hyvää aamua Amerikalle Amy Robachia nauhoitetusta haastattelusta tiistaiaamuna.

Oscar-palkittua näyttelijää ei diagnosoitu dementian muodolla, ennen kuin ruumiinavaus suoritettiin hänen itsemurhansa jälkeen elokuussa 2014, Schneider kertoi Robachille, että 63-vuotisen näytön legenda osoitti merkkejä henkisestä epäselvyydestä vuotta ennen hänen ennenaikaista kuolemastaan.

KUVAT: Julkkikset muistavat Robin Williamsin

“Marraskuussa 2013 hänellä oli pieni suolen kipu.” Ensi kuussa se oli toinen oire, joka oli kuin loputon oireiden paraati, eikä kaikki heistä nostaisi päätä heti, oli kuin pelata Whack-a-Molea Mikä oire on tässä kuussa? ” Schneider muisteli. “Ajattelin,” Onko aviomies hypochondriac? ” Haemme sitä ja meillä ei ole vastausta. Tähän mennessä olemme yrittäneet kaiken. ”

Näkyvän masennuksen, ahdistuneisuuden ja paranoian kuukaudet osoittivat, että Williams oli Parkinsonin taudin alkuvaiheessa. Schneiderin mukaan se oli kuitenkin hänen diagnosoimatonta psyykkistä sairauttaan, joka oikeasti johti häntä ottamaan omaa elämäänsä.

“Lewy Body Dementia tappoi Robinin”, hän sanoi lopullisesti. “Se, mitä otti elämänsä ja se on mitä olen viettänyt viime vuonna yrittäen päästä pohjaan.”

Vaikka he eivät tienneet syyllisen takana henkistä taistelua tuolloin, Schneider sanoo hänen miehensä tiesi, että jotain on varmasti väärä alusta.

“Hän oli tietoinen siitä, hän oli pitänyt sen parhaimmillaan, mutta viime kuussa hän ei voinut. hän lisäsi, että kun hän oli aikonut mennä neurokognitiiviseen testaukseen kuoleman ajan, hän uskoo, että hänen itsemurhansa oli hänen tapa palauttaa hallintaansa. “Luulen, että hän vain sanoi ei, enkä syytä häntä yhtä syytä.”

Kun hänen avustajansa löysi hänet tajuttomalta kotonaan, Schneider ryntäsi paikalle nähdäkseen miehensä eräälle viimeisimmistä ajoista.

“Minun täytyy kertoa hänelle, että annan sinulle anteeksi kaikesta sydämestäni”, hän muisti. “Olet rohkein mies, jonka olen koskaan tuntenut.”

Nyt, yli vuoden kuluttua tuosta päivästä, hän heijastaa heidän suhteensa äärimmäiseen rakkauteen.

“Se on paras rakkaus, josta olen aina unelmoinut. Tiedät sen, mitä aina unelmoin rakkaus olisi”, hän sanoi myöhemmin lisäämällä: “Robin Williamsin suosikki elämäni oli Robin Williams ihminen, ei näyttelijä paras elokuva maailmassa. “

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *