Uncategorized

Mikä se voisi olla?

Mies nimeltä Ngagne matkusti Marokosta Espanjaan vuonna 2007.

Roquetas de Mar’n rannikkokaupungissaan lipunhaltijat saivat ensimmäisen palkinnon ja 640 miljoonan euron suuruisen osuuden “El Gordo” (The Fat One) -taistelussa.

Ngagne kertoi yhdelle espanjalaiselle sanomalehdelle, että hänellä ja hänen vaimollaan ei useinkaan ollut edes 5 € päivässä.

35-vuotias ja hänen vaimonsa pelastettiin, kun he matkasivat veneellä vuonna 2007 ja vietiin Teneriffan saarelle. He asuvat nyt Roquetas de Marissa, joka sijaitsee Espanjan etelärannikolla.

“Tällä veneellä oli 65 henkilöä”, hän kertoi La Voz de Almeria -sanomalehdelle (espanjaksi). “Haluan kiittää espanjalaisia ​​ja Espanjan hallitusta pelastamasta minua, kun olin meressä.”

Ngagne kertoi äskettäin, että hän oli hiljattain menettänyt työpaikkansa kasvihuoneissa, jotka sijaitsevat lähellä Almerian kaupunkia.

Yksi 18-vuotiaasta naisesta, joka muutti Marokkoon Espanjaan neljän vuoden iässä, oli myös kaupunkeja, jotka juhlivat arpajaiset menestystä. “Voimme tehdä paljon asioita – kaikki, mitä haluamme”, Imanes Naamane kertoi La Voz de Almeria. “Meillä oli todellisia ongelmia ennen.”

Roquetas de Marin työttömyysaste on yli 30 prosenttia – korkeampi kuin maan keskiarvo 21 prosenttia – ja matkailu ja maatalous ovat tärkeimpiä toimialoja.

Toisin kuin monet muut arpajaiset, El Gordoissa ei ole yhtäkään jättipotia. Sen sijaan voitot jaetaan tuhansien ihmisten kesken.

Voittanut numero – 79140 – ilmestyi 1600 lipulla Roquetas de Marissa. Toisen palkinnon voittajat sisälsivät Sevillan ja Granadan liput.

El Gordo on maailman suurin joulu-arpajaiset, ja televisioidut televisiootavat vetävät maata.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *