Uncategorized

Et tule koskaan näkemään historiaa samalla tavalla

“Oletko varma? Oletko varma ?!” – Mies, 37-vuotias isä Irakista, toisti kysymyksen uudelleen, kun hän oli saanut puhelun uutisista, että hän oli voittanut 6,4 miljoonan dollarin jackpotin amerikkalaisessa arpajaisissa vuoden 2015 loppupuolella.

Pian tämän jälkeen hän hyppäsi Bagdadissa olevalta lentokoneelta hänen palkintonsa saamiseksi. “Bagdadin mies ilmestyi ennalta ilmoittamatta Salemissä Oregonissa sijaitsevassa valtion toimistorakennuksessa, jossa käsi kädessä oli paperia, joka sanoi olevansa 6,4 miljoonaa dollaria. Hän kohteliaasti pyysi, että hänen nimensä pidettäisiin hiljaa ja kertoi valtion virkamiehille, että hän oli perustanut paikallisen pankkitilin, johon heidän pitäisi tallettaa vuosittain.

Ja sitten hän meni pois, rikkaampi ja salaperäisempi kuin silloin, kun hän saapui “, kertoi New York Times. Irakin jättipotin voittaja ei ollut ainoa Yhdysvaltojen arpajaisten ulkomaalainen voittaja Lokakuussa 2016 Australiassa oleva mies voitti Yhdysvaltain Powerballissa miljoonan dollarin, kun kaikki viisi pääluokkaa vastattiin. Helmikuussa 2016 P., Quebecista Kanadasta, voitti myös miljoona dollaria (kun Yhdysvaltain Powerball-jackpot oli 1,6 miljardia dollaria).

73-vuotias eläkeläinen El Salvadorista osti US Powerball -lipun satunnaisilla numeroilla 13. tammikuuta 2016 ja voitti miljoona dollaria. Luettelo jatkuu edelleen: latvialaiset, venäläiset, britit … Kaikki ovat voittaneet suuria arpajaisissa lähtömaansa ulkopuolella. Mitä kaikilla arpajaisten voittajilla on yhteistä? Kukaan edellä mainituista voittajista ei ollut fyysisesti lentänyt Yhdysvaltoihin ostaakseen voittaneen arpajaislipunsa, mutta he kaikki voittivat monen dollarin palkinnot. Jokainen heistä oli ostanut liput kauttaLotter.com, joka on online-yritys, jolla on toimipisteitä kymmeniä maita ympäri maailmaa.

TheLotter.com tarjoaa asiakkaita eri puolilta maapalloa todellisista paperilipuista erilaisiin arpajaisiin Euroopasta ja Amerikasta, mukaan lukien Powerball Yhdysvalloissa ja EuroMillions Ranskassa – sekä “100% provisioon ilman voittoa”. Myös suomalaiset pelaavat? Sinun olisi vaikea löytää ketään Suomessa, joka sanoo ei tällä viikolla 282 miljoonan dollarin jackpotilla.

Vain muutama vuosikymmen sitten, useimmat eurooppalaiset eivät olisi edes kuullut virallisten arpajaisten käytettävissä olevista rahasummista, mutta nykypäivänä uutisia voittajista leviää nopeasti ja yhä useammat ihmiset löytävät tietonsa verkossa halukkuudessaan osallistumaan – erityisesti Pohjoismaissa.

Austin Weaver, Lontoon Lottterin markkinointiviestintä, selitti: “Suomalaiset ovat rakastuneita – meillä on nyt tuhansia faneja Suomessa, jotka osallistuvat säännöllisesti lottoon. Yhdysvaltain kuriirit käyvät ostamaan paperiliput ja skannaamaan ne. Aika on vain ennen kuin näemme suomalaisen voittajan – olen varma siitä! “

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *